Displaying episodes 1 - 6 of 6 in total

Episod 6 - Build och Deploy pipelines

Daniel och Johan pratar om build and deploy och hur de sätter upp pipelines i Azure DevOps. Men de pratar också om GitHub Actions, Terraform och hur jämför hur sättet man jobbat med att få ut kod i produktion sedan de började jobba i branchen.

Episod 5 - .NET 5

Vi är på episod 5, vad passar bättre än att då prata om .NET 5. Microsoft jobbar mot ett .NET efter att .NET började bli spretigt, med .NET Framework, Mono och .NET Core. Daniel och Johan pratar om statusen på ihopslagningen och vad som är nytt .NET 5.

Episod 4 - Identiteter, autentisering och säkerhet

I den här episoden prata Daniel och Johan om något som är nödvändigt i nästan alla applikationer, säkerhet. De pratar om att hantera identiteter, autentisering och säkerhet i allmänhet. Områden som de pratar om är bland annat Azure AD B2C, autentisering i .NET Core, autentisering i Xamarin appar och App Service Environments i Azure.

Episod 3 - Webutveckling med C# och Blazor med Jimmy Engström

I den här episoden bjöd Johan och Daniel in Jimmy Engström för att prata om webbutveckling i C# med Blazor.

Episod 2 - Nullable Reference Types i C#8 och så lite C#9

I den här episoden pratar Daniel och Johan om Nullable Reference Types, en feature som kom i C# 8 och som vi nu använt ett tag. De pratar också om några kommande saker i C#9.

Episod 1 - Framtiden för native multi-platform appar med .NET

The Code Behind med Johan Karlsson och Daniel Hindrikes är tillbaka. I första avsnittet i denna nya serie, eller The Code Behind 3.0 som vi säger pratar Daniel och Johan om framtiden för Xamarin och Xamarin.Forms och vad som händer i och med transformeringen till .NET MAUI.